Ung i staten

 
Hva betyr pensjonsordningen for deg som ennå har lenge igjen til pensjonsalder? Kurset "Ung i staten" tar for seg alle elementene i medlemskapet, og vi forteller deg hvilken nytte du har av medlemsfordelene dine som yngre ansatt. Kurset er like aktuelt uansett om du har jobbet i staten i 10 dager eller i 10 år.

Hvem passer kurset for?

Kurset varer i 2,5 timer og er tilpasset spesielt for deg som er under 45 år, men også eldre medlemmer kan ha glede av kurset. Er du født før 1963, eller du nærmer deg pensjonsalder, arrangerer vi andre kurs som er bedre egnet, for eksempel seniorkurs eller pensjonsseminar.  

Kursinnhold

Under kurset får du en gjennomgang av pensjonssystemet, og hvor du kan finne informasjon om din opptjening. Du får vite hvilke fordeler du har av å være medlem av Statens Pensjonskasse, og hvorfor den offentlige tjenestepensjonen fortsatt er blant Norges beste. Vi fokuserer særlig på de fordelene du har av medlemskapet allerede i dag, lenge før du blir alderspensjonist.  

Her er noen av temaene vi tar opp i kurset:

  • Pensjonssystemets oppbygging
  • Offentlig tjenestepensjon sammenlignet med privat tjenestepensjon, inkludert AFP
  • Forsikringsordningene i staten
  • Boliglånsordningen

Praktisk informasjon og pris

Klokkeslett:  kl.17.30 - 20.00

Sted: Kurset arrangeres digitalt og strømmes direkte. Opptak av kurset blir liggende tilgjengelig i 7 dager etter at kurset er avholdt. Det settes av tid til spørsmål mot slutten av kurset.

Pris: 200 kroner

Generelle regler om avbestilling gjelder. Dersom du avbestiller innen 14 dager før kursstart, betaler du ingen ting. Om du avbestiller senere enn dette, må du betale kursavgiften.

For mer informasjon, kontakt oss på kurs@spk.no.

PS! Hvis du ønsker at vi skal arrangere dette kurset fysisk på din arbeidsplass, eller digitalt spesielt for dere, så send oss gjerne en forespørsel. Du kan også lese mer om skreddersydde kurs og foredrag.

 

 

Henter aktiviteter...

Ingen treff på søket: '{{ searchWord }}'
{{ srTitle }}
{{ activity.title }}
{{ activity.place | str_limit(30) }}
{{ activity.fromDateTime }} {{ activity.formattedDateTimeDifference }} {{ activity.fromDateTime }} - {{ activity.toDateTime }}
{{ headings.deadLine }} {{ activity.deadLineDateTime }}
{{ activities.text.available }} {{ activity.availability }}
{{ custom.value }}